Eerste workshop “Start met Aanraken”

Workshop Touching Hands

Op 30 april 2023 om 14:00 organiseert vzw Aanraken voor het eerst zijn workshop “Start met Aanraken” en dat in samenwerking met Bron van Vreugde (Ann Marie Christine)

Lees meer op Workshop: Start met aanraken

Liefdevol aanraken is voor een mens levensnoodzakelijk en toch is het niet voor iedereen evident om die aanraking aan te gaan. In deze workshop ga je met kleine oefeningen in verbinding met je medemens. We doen dit op een manier waarin iedereen zich veilig kan voelen. Daarom is het belangrijk dat de grenzen van ieder individu gerespecteerd worden door wederzijdse afstemming. Dit vraagt een leren aanvoelen van je eigen noden en behoeften en hierin vaardigheden oefenen en ontwikkelen om dit wederzijds op een volwassen manier te kunnen communiceren. Van daaruit kan het contact met de ander zich veilig ontvouwen. Als je erg onzeker bent, is het prima wanneer je liever nog geen aanraking wilt toelaten of bijvoorbeeld enkel handen wil aanraken.

Praktisch

Zondag 30 april 2023
14:00 Toekomen en kennismaking
14:30 Start workshop (deuren sluiten)
17:00 Einde workshop, napraten

Locatie: Bron van Vreugde
Vrasenestraat 109, Nieuwkerken-Waas, Belgium
https://www.facebook.com/bronvanvreugde

Maximum 24 deelnemers,
Bijdrage: normale bijdrage: €20, sociale bijdrage €10 (beperkt aantal)
Tickethttps://hipsy.nl/shop/11334-workshop-start-met-aanraken

Begeleider: Ann Marie Christine

Mijn naam is Ann (Ann Marie Christine), ik heb reeds een lange weg afgelegd, een weg waarin het niet makkelijk was om mezelf graag te zien en te aanvaarden. Een weg waarop aanraking gelijk stond met “wat wil je van me”, met pijn, met afkeer. Met het verstrijken van de tijd en met veel zelfliefde leerde ik grenzen stellen, leerde ik liefdevol aanraken en ontdekte ik de vreugde van liefdevol aangeraakt worden. Vanuit mijn eigen weg en ervaring, wil ik mensen begeleiden op hun pad terug naar veilig liefdevol contact en dit alles in een veilige omgeving. Veiligheid, grenzen en respect zijn heel belangrijk voor me.


Leave a Reply